ציוד מטבח למסעדות

שולמן אסטרטגיה.
בכמה מילים עלינו
שולמן אסטרטגיה

שמי אריק שולמן, לאחר קריירה של 27 שנים כבעלים של ברים, בתי קפה ומסעדות הקמתי את שולמן אסטרטגיה – המתמחה בייעוץ עסקי בעולם המסעדנות.

אנו עובדים רק עם עסקים בתחום המזון, כי זו המומחיות שלנו, בתי קפה, מסעדות ועוד, מעניקים ייעוץ עסקי ומובילים את העסק לצמיחה והגדלת הרווחיות.

הניסיון העצום שצברנו במהלך השנים בתחום, הוא זה שמאפשר לנו לנווט כל עסק בתחום המזון למקום בטוח, למקום של צמיחה. להצלחות.

בעזרת הניסיון שצברנו אנחנו יודעים לזהות את המצב הנוכחי של העסק, להבין היכן החזקות, לזהות את החולשות ולהוביל אל הצעדים הנחוצים על מנת להגיע לצמיחה מהירה ושיפור הרווחיות בשורה התחתונה.

אנחנו מלמדים בעלי עסקים איך להחזיר את החיוך לפנים, וזה קורה כשהעסק מתחיל לצמוח ולפרוח.

אם אתה אוהב את מה שאתה עושה ומאמין שיכול להיות טוב יותר, אשמח שניפגש ונראה איך אנחנו מביאים את העסק לצמיחה ומשפרים את השורה התחתונה.

אריק.

שולמן אסטרטגיה בתהליך ייעוץ עם הבעלים של מסעדת BENZ BROTHERS

הדגשים ברכישת ציוד מטבח למסעדות

אחד האלמנטים המרכזיים והמשמעותיים בהקמה של עסקי מזון, זה בנייה של המטבח ורכישה מסודרת ויעילה של כל מה שמכונה ציוד מטבח למסעדות. חשוב מאוד שהמטבח יהיה מאובזר בציוד הנכון, במכשור ובמגוון הכלים הנדרשים.

כנסו לראות מה הלקוחות מספרים על הדרך שעברו איתנו
נגן וידאו
נגן וידאו
אז במה אנחנו מטפלים?
אנחנו בוחנים את כל העסק 360°!

אסטרטגיה ובניית תכנית עסקית

תוכנית עבודה לביצוע

תמחור

הון אנושי, עובדים וספקים

שיווק ומכירות

שדרוג תהליכי עבודה

על מה חשוב לשים דגש ברכישת ציוד מטבח למסעדות?‏

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה וימינה

התאמת הציוד לקונספט ולאופי המסעדה

ענף המסעדנות שופע שלל מכונות, מכשירים ואקססוריז מגוונים, אלמנטים שלא כולם בהכרח מתאימים לעסק הנתון. חשוב מאוד לעשות רשימות של כל הציוד הנדרש, זאת במקביל לתכנון מדוקדק ומקצועי של המטבח והתפריט, באמצעות ליווי של יועץ קולינרי מקצועי. את רכישת הציוד חשוב לבצע רק לאחר שהקונספט תפור באופן מושלם והתפריט הראשוני והבסיסי סגור ומגובש.

רשימות או לא להיות....‏

כאמור המכשור והציוד הנדרש להקמת עסקי המזון, מגוון ומונה גם את אבזור המטבח, הבר, חלל המסעדה על שלל אביזריו, כלי בישול, כלי הגשה, כלי אוכל ועוד. על מנת לא ללכת לאיבוד ולרכוש את מה שחשוב, מומלץ לעבוד עם רשימות מסודרות ובליווי מקצועי של יועץ מקצועי המכיר את הצרכים ויודע להתאים את כל הציוד הנדרש. יועץ קולינרי מומחה ידע לראות מעבר לצרכים הבסיסיים שהם obvious לעסקי המזון ולהוסיף את הציוד שמעטים היו חושבים עליו, אם בכלל.

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה ושמאלה
תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה וימינה
איכות ללא פשרות

מומלץ לרכוש מכשור איכותי של מותג מוכר ולא ציוד מטבח למסעדות של מותג חדש ללא מוניטין. מותג מוביל יבטיח, תמיכה מקצועית, הדרכות שוטפות, שירות תיקונים מקצועי ועוד. כל זה מעניק שקט נפשי ליזמים שגם כך עומדים בפני אתגרים לא פשוטים. ציוד איכותי מחזיק לאורך שנים וסביר להניח שיחסוך משאבים בטווח הארוך. בשל האיכות המצוינת של מותגים רבים, ניתן לרכוש מכשור יד 2 שמתפקד ממש כחדש.

בטיחות כערך עליון

בבנייה של מטבח אחד הערכים החשובים ביותר הוא שמירה על בטיחות העובדים. מדובר על סביבת עבודה מאתגרת ובעלת סיכונים, אש גלויה, נקודות חשמל ליד מים, גז, חום גדול עם מקררי ענק ומקפיאים, לחות ועוד. חשוב מאוד לשמור על בטיחות הצוותים ולרכוש מכשור ואבזור איכותי ובטיחותי.

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה ושמאלה
תמונת וי בצבע צהוב זהב

מחיר שפוי

הקמה של עסקי מזון ובנייה של מטבחים דורשת משאבים כספיים לא מבוטלים, חשוב מאוד לשמור על מסגרת תקציב ולרכוש את מה שצריך, כמובן תוך שמירה על איכות ועל הנראות של המכשירים והכלים. חשוב מאוד לערוך סקר שוק ולבחון היטב את האפשרויות, לנסות למצוא מציאות ובעיקר להתחבר לאנשי מקצוע המבצעים יעוץ קולינרי או יעוץ עסקי למסעדות, מכירים את השוק, מבינים את הצרכים, יודעים מתי מדובר על מותרות שאין להם משמעות אמיתית ויודעים לכוון ברכישה של ציוד מטבח למסעדות ממקומות טובים במחירים משתלמים.

חשוב מאוד לבדוק גם את עלויות חלקי החילוף אשר ידרשו בהמשך הדרך וכן את עלויות הביטוח, הרחבת האחריות, עלויות שירות התיקונים וכד'

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

שולמן אסטרטגיה.

ההבדל בין עסק מדשדש לעסק מזון מצליח ומרוויח!

לקוחות מספרים:
אריק שולמן נכנס לחיי לפניי 10 חודשים. אני יכול להגיד בלב שלם שיש לו חלק ענק בשינויים החיוביים הרבים שעברתי הן מבחינה אישית והן מבחינה מקצועית. היום ראייתי המקצועית לגביי עולם המסעדנות וניהול עסק השתנתה והפכה לאסטרטגית ,חכמה ושונה מהדרך הקונבנציונלית בה הרבה העוסקים בתחום המסעדנות הולכים ונופלים. אריק שולמן הוא שילוב של אסטרטגיה ,ייעוץ וחוכמה עסקית ייחודית הנובעת משנים בתחום המסעדנות והאסטרטגיה. לצד זה אריק הוא איש ערכי ביותר, נאמן לדרך האמת והיושר , ותקשורתי מאוד בגובה העיניים, מה שמאוד קשה למצוא בימים אלו. אני ממליץ בכל לשון של המלצה.
אייקון של מסעדת בנץ ברדרס - המבורגריה - פלורנטין
מתן בזילר
בנץ
התהליך שעברתי עם ובעזרת אריק היה מאתגר, מרתק ומעורר. מפגישה לפגישה הצלחתי לראות ולהבין על עצמי ועל צורות הניהול העסקי שלי דברים בבהירות. הצלחתי להבין את התכונות החזקות שלי ומהם הערכים החשובים לי בחיים ואיך להשתמש בהבנה זאת לקידום הברנרד. אני רוצה להודות לאריק על תהליך מרומם וממקד, ובעיקר תהליך "משנה חיים"
אייקון של מסעדת ברנרד - סנדוויצ'ים ובירה
מיכאל עין שי
ברנרד
אריק חכם אמר, הנסיון הוא פנס שאינו מאיר אלה את הדרך שכבר עברנו. תודה שהארת לי את הדרך עם נסיונך העצום, יושרך ויכולת האבחנה שלך בפרטים הקטנים של החיים.
אייקון של רשת מסעדות נאפיס
זאב רחמני
רשת נאפיס
בין לקוחותינו
לוגו של פיצריית SE-TU מראשון לציון מקהל לקוחותינו
לוגו של פיצריית ג'ה-ג'ה בראשון לציון מקהל לקוחותינו
לוגו של נגיסה - מסעדה אסיאתית בנתניה מקהל לקוחותינו
לוגו של פליישמן מקהל לקוחותינו
לוגו של פיצה פרלה באשדוד מקהל לקוחותינו
לוגו של בית קפה קרמה ברמת השרון מקהל לקוחותינו
לוגו של טרי בראסרי מקהל לקוחותינו
אייקון של רשת המסעדות POWPOW
אייקון של רשת המסעדות KAMPAI
אייקון של מסעדת קיבוץ על החוף
אייקון של בית קפה פאזל - ים, אוכל ואהבה
לוגו של בריגדריה - בוטיק מתוקים ברזילאי מקהל לקוחותינו
אייקון של מסעדת סורנטו - איטלקית - חלבית - דגים
אייקון של רשת מסעדות נאפיס
אייקון של בר LA ROSA
אייקון של מסעדת הלבנטיני - מסעדת שוארמה ושיפודים
אייקון של הכפר הקסום
אייקון של DIRECTION COLLEGE
אייקון של מסעדת ברנרד - סנדוויצ'ים ובירה
אייקון של רשת ביסקוטי - בית יוצר טעמים - כשר חלבי
אייקון של רשת המסעדות קפה קפה
אייקון של CAMPANIA
אייקון של מסעדת OTTO - ראשון לציון
אייקון של מסעדת OPRIEL - בשר איכותי בהכנה אישית
פרטי יצירת קשר