ייעוץ קולינרי

שולמן אסטרטגיה.

ייעוץ קולינרי מקצועי

הרבה מעבר לתפריט

אנשים רבים המעוניינים לפתוח מסעדה או עסק מזון אחר, אינם יודעים לאיזה גורמים לפנות על מנת לסייע להם במשימה. הם פונים לייעוץ עסקי 'רגיל' ומתחילים תהליך בנייה, מבלי לתת את הדעת שעסקי מזון אינם עסקים רגילים ומאוד מורכבים.

התובנה כי עבור הקמה וניהול אפקטיביים של עסקי מזון יש צורך בייעוץ קולינרי אינה מובנת להם, הם בטוחים כי הכוונה היא ליווי בכל הקשור לקולינריה ולבישול ובכך חוטאים למטרה ופוגעים בעצמם. יעוץ קולינרי בבסיסו עוסק בראש ובראשונה בפן העסקי של תחום המזון, בהקמה נכונה של תשתיות המסעדה, התוכנית העסקית ופריסתה לתוכנית עבודה, המודל העסקי, המטרות והיעדים האסטרטגיים.

כנסו לראות מה הלקוחות מספרים על הדרך שעברו איתנו

אז במה אנחנו מטפלים?

אנחנו בוחנים את כל העסק 360°!

אסטרטגיה ובניית תכנית עסקית

תוכנית עבודה לביצוע

תמחור

הון אנושי, עובדים וספקים

שיווק ומכירות

שדרוג תהליכי עבודה

כל מה שצריך להביא את העסק שלך לצמיחה!

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה וימינה

היועץ הקולינרי בוחן את היתכנות העסק, את היזמים ואת היכולות העסקיות שלהם, הפרופיל העסקי והפיננסי, היתכנות ההשקעה, ההון העצמי ואפשרויות מימון רלוונטיות.

ייעוץ קולינרי משלב בין הראייה העסקית ובין ההבנה כי עסקי מזון, מסעדות, בתי קפה, בארים, דוכני מזון או פוד טראק, אינם עסק רגיל ונדרשת הבנה ומיומנות ספציפית.

ייעוץ קולינרי מתמקד בכמה דגשים עיקריים הנבדלים מיעוץ עסקי רגיל.

חי את השטח

יועץ קולינרי חייב להגיע מתחום האוכל, שף או טבח בעל ניסיון במטבח וידע עסקי נרחב. היכרות עם שוק המזון על בוריו, הבנת הטרנדים והתנודות, התנהגות צרכנים, התמודדות עם התחרות הגואה והבנה של הניואנסים הייחודיים לענף

הבנה עסקית עמוקה ברמת מאקרו ומיקרו תוך התמקדות בכל הקשור לקולינריה ברמה הפרקטית והפיננסית. יש צורך להבין התנהלות עם ספקים, תמחור, כיצד עובד סרוויס, איך מתנהלת משמרת במטבח, הבנה וניסיון של ניהול מטבח על כל חלקיו כולל מלצרים, צוות אירוח, ברמנים, בריסטה וכד'

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה ושמאלה

חי את עולם המסעדנות

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה וימינה

חשיבה יצירתית הרבה מעבר לחשיבה עסקית רגילה, הבנה במציאת קונספט למסעדה, ליווי בגיבוש המנות ובניית התפריט, תמחור מנות ובניית עץ מוצר, סיוע בהכנת ספר מתכונים ובחירת חומרי הגלם והספקים המתאימים

ייעוץ קולינרי מסייע גם בתכנון המטבח ופס העבודה, הכשרת עובדי המטבח ואימונם, קביעת נהלי עבודה, ניקיון וסרוויס וכד'

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

הון אנושי, עובדים וספקים

ליועץ קולינרי ישנה ראייה כלכלית רחבה, הבנה כי הקמת מסעדה או פתיחת בית קפה אינם דבר של מה בכך, נדרשת השקעה מאסיבית של משאבים, בתכנון המיקום, החלל הפנימי והחיצוני, המטבח והעיצוב הכללי שיתאים לקונספט, יהיה מזמין ונעים ויעמוד בכל התקנים המחמירים הנדרשים על פי חוק.

הקמה של עסק מזון דורשת רישוי ייחודי, פנייה לרשויות ספציפיות והתאמות ברמת הגימורים נתונים שיועץ עסקי 'רגיל' אינו יודע ועלול לדלג עליהם בעת הליווי ולגרום נזק ליזמים.

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה ושמאלה

בשורה התחתונה

תמונת וי בצבע צהוב זהב

יועץ קולינרי המגיע מן התחום ויודע בדיוק מה נדרש ברמת החלום, הדרייב והמשאבים, יכול ללוות בצורה מיטבית, לתרום מהידע והניסיון שלו גם העסקי וגם הקולינרי וכמובן לבצע קישורים וחיבורים בענף. יש לו את היכולת  להמליץ על מקומות לרכישת ציוד מטבח למסעדות, על ספקים למסעדות ועל כל מה שנדרש על מנת להצליח בענף המאתגר

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

שולמן אסטרטגיה.

ההבדל בין עסק מדשדש לעסק מזון מצליח ומרוויח!

לקוחות מספרים:

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לורם איפסום דולור סיט אמט, גולר מונפרר סוברט לורם שבצק יהול, לכנוץ בעריר גק ליץ, ושבעגט ליבם סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף
ישראל ישראלי
קפה קפה
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לורם איפסום דולור סיט אמט, גולר מונפרר סוברט לורם שבצק יהול, לכנוץ בעריר גק ליץ, ושבעגט ליבם סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף
ישראל ישראלי
קמפאי
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לורם איפסום דולור סיט אמט, גולר מונפרר סוברט לורם שבצק יהול, לכנוץ בעריר גק ליץ, ושבעגט ליבם סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף
ישראל ישראלי
קקאו

בין לקוחותינו

פרטי יצירת קשר

  • 072-395-0750
  • arik@shulman-strategy.co.il