ספקים למסעדות

שולמן אסטרטגיה.
בכמה מילים עלינו
שולמן אסטרטגיה

שמי אריק שולמן, לאחר קריירה של 27 שנים כבעלים של ברים, בתי קפה ומסעדות הקמתי את שולמן אסטרטגיה – המתמחה בייעוץ עסקי בעולם המסעדנות.

אנו עובדים רק עם עסקים בתחום המזון, כי זו המומחיות שלנו, בתי קפה, מסעדות ועוד, מעניקים ייעוץ עסקי ומובילים את העסק לצמיחה והגדלת הרווחיות.

הניסיון העצום שצברנו במהלך השנים בתחום, הוא זה שמאפשר לנו לנווט כל עסק בתחום המזון למקום בטוח, למקום של צמיחה. להצלחות.

בעזרת הניסיון שצברנו אנחנו יודעים לזהות את המצב הנוכחי של העסק, להבין היכן החזקות, לזהות את החולשות ולהוביל אל הצעדים הנחוצים על מנת להגיע לצמיחה מהירה ושיפור הרווחיות בשורה התחתונה.

אנחנו מלמדים בעלי עסקים איך להחזיר את החיוך לפנים, וזה קורה כשהעסק מתחיל לצמוח ולפרוח.

אם אתה אוהב את מה שאתה עושה ומאמין שיכול להיות טוב יותר, אשמח שניפגש ונראה איך אנחנו מביאים את העסק לצמיחה ומשפרים את השורה התחתונה.

אריק.

שולמן אסטרטגיה בתהליך ייעוץ עם הבעלים של מסעדת BENZ BROTHERS

ספקים למסעדות - להכיר את האנשים הנכונים

הדרך לצמיחה עסקית

הקמת מסעדות היא הרבה מעבר להקמה של עסק, מיתוג מושך והרצה מהירה של הסרוויס. יש צורך בבנייה איטית ונכונה, ביצוע בחירות משמעותיות ובדיקה מדוקדקת של חומרי גלם וספקים למסעדות. זה אולי נשמע החלק הקל של התפעול, אך למעשה מדובר בעולם מלא וגדוש מידע ובעיקר תחרות.

כאשר מדברים על איתור ועבודה עם ספקים למסעדות חשוב להבין כי יש חלוקה בין ספקים של ציוד מטבח למסעדות, ספקים של חומרי גלם בסיסיים, ספקי חומרי גלם גורמה, ספקי קפואים, ספקים למסעדות של מדים, ביגוד וטקסטיל ועוד.

הדרך הנכונה והיעילה לבחור את הספקים המתאימים למסעדה שלנו היא להסתייע ביעוץ של מומחים מן התחום, יועץ קולינרי או מלווה עסקי מזון, המכיר את התחום על בוריו, מבין את הצרכים, יודעת לתעדף את ההוצאות ומקושר לכל הענף הקולינרי ולמגוון הספקים הרחב הפועל בכל רגע נתון.

כנסו לראות מה הלקוחות מספרים על הדרך שעברו איתנו

אז במה אנחנו מטפלים?
אנחנו בוחנים את כל העסק 360°!

אסטרטגיה ובניית תכנית עסקית

תוכנית עבודה לביצוע

תמחור

הון אנושי, עובדים וספקים

שיווק ומכירות

שדרוג תהליכי עבודה

כל מה שצריך להביא את העסק שלך לצמיחה!

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה וימינה

עבודה עם ספקים למסעדות, בתי קפה וברים דורשת כמה דברים בסיסיים שחשוב מאוד להקפיד עליהם על מנת לשמור על האיכות, המחיר והרווח. אך בראש ובראשונה כמו בכל מערכת יחסים חשוב האמון והקשר האישי. מעבר לכך יש לפעול בצורה מסודרת וזה כולל:

להיות מדויקים במיפוי הצרכים, הדרישות והמוצרים, זאת ניתן לעשות באמצעות רשימה מפורטת של כל צרכי העסק, החל מציוד מטבח למסעדות, כל הלכים והאקססוריז ועד לחומרי הגלם המינוריים שבתפריט. את הרשימה יש לפרוט לכמה שיותר פרמטרים על מנת לא "לפספס" דבר.

חשוב להבין מה החלופות, האם יש הבדל בין המותגים והאם ניתן להוזיל עלויות במוצרים שאין משמעות למקור ולמותג ממנו הם מגיעים. חשוב להבין את השוק, לדעת מה באמת איכות ופיין, מה חסר משמעות, מה מבין הפרודוקטים הוא גורמה אמיתי ומי רק ממותג גבוה ללא הצדקה.

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה ושמאלה
תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה וימינה

לכל עמודה המייצגת צורך של המסעדה,  יש למצוא את הספקים הרלוונטיים, חשוב לזכור כי יש עשרות ספקים בכל תחום. יש ספקי דגים וספקי בשר, יש מי שמספק ירקות ופירות טריים ויש מי שמספק אותם קפואים, יש ספקי מוצרי חלב בסיסיים ויש את המחלבות בוטיק, ספקי שתייה, אלכוהול ועוד רשימה ארוכה של מוצרים וחומרי גלם והאם ניתן להוזיל עלויות במוצרים שאין משמעות למקור ולמותג ממנו הם מגיעים. חשוב להבין את השוק, לדעת מה באמת איכות ופיין, מה חסר משמעות, מה מבין הפרודוקטים הוא גורמה אמיתי ומי רק ממותג גבוה ללא הצדקה.

לאחר שממפים את הספקים הרלוונטיים חשוב מאוד לערוך סקר שוק. כמו בכל מוצר יהיה מנעד מחירים, ברוב המקרים יש לכך סיבות ובאמת יש הבדל באיכות ובטריות, או לחלופין בנראות ובעמידות. מומלץ מאוד לשלוט במידע, לא להגיע ממקום נחות למו"מ עם הספקים ולהראות בקיאות במוצר, בשוני בין החלופות ובמחירים המקובלים בשוק.

על מנת לעבוד נכון עם ספקים למסעדות ושיהיה גם נוח, גם איכותי וגם משתלם, חשוב מאוד לייצר הבנות, ליישר קו ולתאם ציפיות. השקיפות, האמינות והכנות קריטיים כאן. לדוגמה: ספק העובד במתכונת של Key Drop ומשאיר למסעדה את המצרכים באופן ישיר במטבח מחוץ לשעות הפעילות או כאשר המסעדה סגורה, בעל המסעדה חייב להאמין בכל ליבו שלא יעשה נזק או פעולת זדון אחרת במטבח או בחלל המסעדה, כאשר אין בה אדם ושההזמנה תסופק במלואה באמינות מוחלטת. עובדה זאת גם מדרבנת את בעל המסעדה למצוא לו "ספקי בית" אשר מספקים לו את כל הנדרש ולא לעבוד עם מס' רב של ספקים למסעדות על מנת לשמור על מיקוד, שעות אספקה מצומצמות וחסכון בזמן ובכסף.

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:
תמונת וי בצבע צהוב זהב

בשורה התחתונה כשמדובר על יועץ למסעדות

יועץ למסעדות אשר מגיע מן התחום משלב הבנה עסקית וקולינרית גם יחד. הוא יודע ללוות בענייני תמחור, בניית תפריט ועצי מוצר, יודע לזהות טרנדים ולוודא שהמסעדה מתנהלת בצורה מאוזנת. בשורה התחתונה בדיוק מה שעסק בתחום הזה צריך בשביל להמריא !

שולמן אסטרטגיה.

ההבדל בין עסק מדשדש לעסק מזון מצליח ומרוויח!

לקוחות מספרים:
אריק שולמן נכנס לחיי לפניי 10 חודשים. אני יכול להגיד בלב שלם שיש לו חלק ענק בשינויים החיוביים הרבים שעברתי הן מבחינה אישית והן מבחינה מקצועית. היום ראייתי המקצועית לגביי עולם המסעדנות וניהול עסק השתנתה והפכה לאסטרטגית ,חכמה ושונה מהדרך הקונבנציונלית בה הרבה העוסקים בתחום המסעדנות הולכים ונופלים. אריק שולמן הוא שילוב של אסטרטגיה ,ייעוץ וחוכמה עסקית ייחודית הנובעת משנים בתחום המסעדנות והאסטרטגיה. לצד זה אריק הוא איש ערכי ביותר, נאמן לדרך האמת והיושר , ותקשורתי מאוד בגובה העיניים, מה שמאוד קשה למצוא בימים אלו. אני ממליץ בכל לשון של המלצה.
אייקון של מסעדת בנץ ברדרס - המבורגריה - פלורנטין
מתן בזילר
בנץ
התהליך שעברתי עם ובעזרת אריק היה מאתגר, מרתק ומעורר. מפגישה לפגישה הצלחתי לראות ולהבין על עצמי ועל צורות הניהול העסקי שלי דברים בבהירות. הצלחתי להבין את התכונות החזקות שלי ומהם הערכים החשובים לי בחיים ואיך להשתמש בהבנה זאת לקידום הברנרד. אני רוצה להודות לאריק על תהליך מרומם וממקד, ובעיקר תהליך "משנה חיים"
אייקון של מסעדת ברנרד - סנדוויצ'ים ובירה
מיכאל עין שי
ברנרד
אריק חכם אמר, הנסיון הוא פנס שאינו מאיר אלה את הדרך שכבר עברנו. תודה שהארת לי את הדרך עם נסיונך העצום, יושרך ויכולת האבחנה שלך בפרטים הקטנים של החיים.
אייקון של רשת מסעדות נאפיס
זאב רחמני
רשת נאפיס
בין לקוחותינו
לוגו של פיצריית SE-TU מראשון לציון מקהל לקוחותינו
לוגו של פיצריית ג'ה-ג'ה בראשון לציון מקהל לקוחותינו
לוגו של נגיסה - מסעדה אסיאתית בנתניה מקהל לקוחותינו
לוגו של פליישמן מקהל לקוחותינו
לוגו של פיצה פרלה באשדוד מקהל לקוחותינו
לוגו של בית קפה קרמה ברמת השרון מקהל לקוחותינו
לוגו של טרי בראסרי מקהל לקוחותינו
אייקון של רשת המסעדות POWPOW
אייקון של רשת המסעדות KAMPAI
אייקון של מסעדת קיבוץ על החוף
אייקון של בית קפה פאזל - ים, אוכל ואהבה
לוגו של בריגדריה - בוטיק מתוקים ברזילאי מקהל לקוחותינו
אייקון של מסעדת סורנטו - איטלקית - חלבית - דגים
אייקון של רשת מסעדות נאפיס
אייקון של בר LA ROSA
אייקון של מסעדת הלבנטיני - מסעדת שוארמה ושיפודים
אייקון של הכפר הקסום
אייקון של DIRECTION COLLEGE
אייקון של מסעדת ברנרד - סנדוויצ'ים ובירה
אייקון של רשת ביסקוטי - בית יוצר טעמים - כשר חלבי
אייקון של רשת המסעדות קפה קפה
אייקון של CAMPANIA
אייקון של מסעדת OTTO - ראשון לציון
אייקון של מסעדת OPRIEL - בשר איכותי בהכנה אישית
פרטי יצירת קשר
  • 072-395-0750
  • arik@shulman-strategy.co.il