יועץ למסעדות

שולמן אסטרטגיה.

יועץ מקצועי למסעדות

הדרך לצמיחה עסקית

בעולם העסקים של ימינו, התמקצעות היא ערך משמעותי. מי שמתמקצע, מדייק וממוקד קהל מטרה ותוצרים יוכל לבלוט על פני התחרות. זה נכון בכל תחום אבל בענף המזון והמסעדנות אפילו יותר. הדרך הנכונה והבטוחה בפתיחת בית קפה, הקמת מסעדה או בר והצלחת אלה לדייק את הביזנס בצורה מיטבית היא באמצעות ליווי של יועץ למסעדות.

תחום המסעדנות תובעני מאוד ודורש משאבים עצומים גם ברמה החומרית וגם באנרגיות וברמה הרגשית. מי שחולם להקים עסק בתחום המזון מגיע עם חזון, אבל ברוב המקרים לא עם תוכנית או מושג מה הצעד הראשון.

פנייה ליועץ למסעדות זה הצעד הראשון והחכם. היועץ תפקידו לראות את התמונה הגדולה ולפרק אותה לגורמים ולאבני דרך פרקטיות בדרך להגשמת החלום עבור היזמים. מה התובנות החשובות שיועץ אמור להציף?

כנסו לראות מה הלקוחות מספרים על הדרך שעברו איתנו
אז במה אנחנו מטפלים?
אנחנו בוחנים את כל העסק 360°!

אסטרטגיה ובניית תכנית עסקית

תוכנית עבודה לביצוע

תמחור

הון אנושי, עובדים וספקים

שיווק ומכירות

שדרוג תהליכי עבודה

כל מה שצריך להביא את המסעדה שלך לצמיחה!

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה וימינה

יועץ למסעדות - ייעוץ ייעודי לתחום

הבנת השוק והענף. יזם, טבח, שף או חובב בישול החולם להיות בעל מסעדה, חייב לצאת מהבועה ולהכיר את השוק, הענף, האתגרים והסיכונים שבו. יועץ למסעדות יכול לספק את כל הנתונים ולהציג בפני היזמים נקודות מחשבה והתייחסות טרם קבלת ההחלטה האם "ללכת על זה".

הבנת המצב האישי. בדיקה האם יש את היכולות והמשאבים הפיזיים, הכלכליים והרגשיים לעמוד באתגר ההקמה, התפעול והניהול של אופרציה מורכבת כמו מסעדה. ליועץ המומחה בעולם המסעדנות יש את הניסיון לבחון את האנשים שעומדים מולו ולהציג להם את החלופות. אולי פוד טראק מתאים יותר, אולי רק דוכן בשוק אוכל וכד'. לא לכולם יש את אורך הנשימה להתחיל בפרויקט המאתגר של הקמת מסעדה.

יועץ שחי את עולם המסעדות

הבנה עסקית. ניתוח קדימה של העסק העתידי מבחינת מרכיביו השונים, השקעה נדרשת, החזרי ההשקעה, נקודות איזון, צפי הכנסות ופוטנציאל ריאלי להצלחה עסקית. היועץ מקבל את התמונה הפיננסית ומציף את הקשיים, האתגרים והמשאבים הנדרשים שנים קדימה על מנת לבנות ולתפעל נכון את המסעדה.

הבנת המהלכים הבאים. ליועץ מסעדות מומחה יש את היכולת להביט על המיזם ולבנות את המהלכים קדימה, בנייה של לו"ז ותכנית סדורה המותאמת לאנשים שעומדים מולו. הצגת המהלכים יסייעו לקבל החלטות מאתגרות אך ימנעו הפתעות.

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה ושמאלה
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:
תמונת וי בצבע צהוב זהב

בשורה התחתונה כשמדובר על יועץ למסעדות

יועץ למסעדות אשר מגיע מן התחום משלב הבנה עסקית וקולינרית גם יחד. הוא יודע ללוות בענייני תמחור, בניית תפריט ועצי מוצר, יודע לזהות טרנדים ולוודא שהמסעדה מתנהלת בצורה מאוזנת. בשורה התחתונה בדיוק מה שעסק בתחום הזה צריך בשביל להמריא !

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

שולמן אסטרטגיה.

ההבדל בין עסק מדשדש לעסק מזון מצליח ומרוויח!

לקוחות מספרים:
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לורם איפסום דולור סיט אמט, גולר מונפרר סוברט לורם שבצק יהול, לכנוץ בעריר גק ליץ, ושבעגט ליבם סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף
ישראל ישראלי
קפה קפה
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לורם איפסום דולור סיט אמט, גולר מונפרר סוברט לורם שבצק יהול, לכנוץ בעריר גק ליץ, ושבעגט ליבם סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף
ישראל ישראלי
קמפאי
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לורם איפסום דולור סיט אמט, גולר מונפרר סוברט לורם שבצק יהול, לכנוץ בעריר גק ליץ, ושבעגט ליבם סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף
ישראל ישראלי
קקאו
בין לקוחותינו
פרטי יצירת קשר
  • 072-395-0750
  • arik@shulman-strategy.co.il