יועץ קולינרי

שולמן אסטרטגיה.
בכמה מילים עלינו
שולמן אסטרטגיה

שמי אריק שולמן, לאחר קריירה של 27 שנים כבעלים של ברים, בתי קפה ומסעדות הקמתי את שולמן אסטרטגיה – המתמחה בייעוץ עסקי בעולם המסעדנות.

אנו עובדים רק עם עסקים בתחום המזון, כי זו המומחיות שלנו, בתי קפה, מסעדות ועוד, מעניקים ייעוץ עסקי ומובילים את העסק לצמיחה והגדלת הרווחיות.

הניסיון העצום שצברנו במהלך השנים בתחום, הוא זה שמאפשר לנו לנווט כל עסק בתחום המזון למקום בטוח, למקום של צמיחה. להצלחות.

בעזרת הניסיון שצברנו אנחנו יודעים לזהות את המצב הנוכחי של העסק, להבין היכן החזקות, לזהות את החולשות ולהוביל אל הצעדים הנחוצים על מנת להגיע לצמיחה מהירה ושיפור הרווחיות בשורה התחתונה.

אנחנו מלמדים בעלי עסקים איך להחזיר את החיוך לפנים, וזה קורה כשהעסק מתחיל לצמוח ולפרוח.

אם אתה אוהב את מה שאתה עושה ומאמין שיכול להיות טוב יותר, אשמח שניפגש ונראה איך אנחנו מביאים את העסק לצמיחה ומשפרים את השורה התחתונה.

אריק.

שולמן אסטרטגיה בתהליך ייעוץ עם הבעלים של מסעדת BENZ BROTHERS
יועץ קולינרי למסעדות ובתי קפה - שולמן אסטרטגיה
שולמן אסטרטגיה - יועץ קולינרי לפיצה פרלה באשדוד -
שולמן אסטרטגיה - יועץ קולינריה למסעדת TREE
שולמן אסטרטגיה - יועץ קולינרי למסעדת בנץ ברדרס בתל אביב

יועץ קולינרי למסעדות

משדרגים את התפריט והטעם

עסקי מזון ומסעדנות הם עסקים חמקמקים, התנודות בהן גבוהות ולעיתים ישנם משברים שמטביעים את כל הספינה ולא רק כאשר מדובר על משבר עולמי כמו הקורונה. מסעדה, בר או אפילו פוד טראק הם בדרך כלל הגשמה של חלום, אנשים לא קמים בוקר אחד ואומרים אני רוצה להיות מסעדן, בעל דוכן או בעל קייטרינג, זה נובע ממקום הרבה יותר רגשי שלעיתים מטשטש את המחשבות הפרקטיות.

כנסו לראות מה הלקוחות מספרים על הדרך שעברו איתנו
נגן וידאו
נגן וידאו
אז במה אנחנו מטפלים?
אנחנו בוחנים את כל העסק 360°!

אסטרטגיה שיווקית ובניית תכנית עסקית

אופטימיזציה של תפריט המסעדה בהתאמה לקהל היעד ולקונספט‏

שיפור רווחיות והורדת עלויות‏ FC, LC

הכשרת מנהלים לרמת שירות‎,‎ חווית לקוח, מכירות ואירוח

שיווק חכם בדיגיטל ייעודי למסעדות

הטמעת תהליכי ניהול להתייעלות ואפקטיביות‏

כל מה שצריך להביא את המסעדה שלך לצמיחה!

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה וימינה

יש חלום ורצים להגשים אותו, בלי לבדוק, ללא קבלת עזרה מיועץ קולינרי, ובעיקר בלי לחשוב קדימה.

בעסקים האלה צריך לחשוב כמה שנים קדימה טרם ההקמה.  פעמים רבות מדובר על בשלנים איכותיים, שפים מצוינים וחבר'ה עם מעוף ויצירתיות אך, החלום מעוות את המציאות והם מוצאים עצמם נותנים גז בניוטרל ונשארים חסרי משאבים וכוחות.

מיותר לציין כי הצהרות כגון "כולם יבואו לאכול אצלי", "חברים שלי ידאגו שהמקום יהיה מלא", "כמה כבר קשה לנהל מסעדה, ניהלתי סניף של פאסט פוד" אין להם מקום בלקסיקון היזמי באופן כללי ובעסקי המזון בפרט. אך יחד עם זאת יש להגיע עם אמונה גדולה בדרך, חזון קולינרי ותשוקה למטבח.

ייעוץ קולינרי תכלס

מעבר לכישורים ולאמונה, חשוב לקבל עזרה מיועץ קולינרי מקצועי. שף הוא לא בהכרח מנהל. זה שהוא מנהל ביד רמה את המטבח והסרוויס לא עושה אותו מנהל עסקי ופיננסי ופעמים רבות זאת נקודת התורפה שלו ושל העסק. כך שהכוונה היא לא ייעוץ בכל מה שקשור למנות ולאוכל אלא למהות של הביזנס, ניתוח אסטרטגי, בנייה של תוכנית עסקית ממוקדת בשילוב עם תוכנית עבודה יעילה ואפקטיבית.

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה ושמאלה

הליווי עם יועץ קולינרי

סנדוויץ בשר עם ביצה עין מעל של מסעדת פליישמן בחסות יועץ קולינרי

כאשר מתחילים תהליך של ליווי עם יועץ קולינרי חשוב להבין כי מתמקדים בתכלס, דהיינו בבחינת התחרות בענף, כדאיות כלכלית ועסקית, בניית תשתית והכשרה ניהולית, סוגיות של מחיר ותמחור, ההבנה שלכל פריט ומוצר יש מחיר ואם יש יותר מידי מנות פיצוי זה פוגע ברמה הכלכלית וצריך להגיע לשורש הבעיה, ההבנה שכל זית במנה יש לו מחיר ואי אפשר לתת ללא גבולות ולצפות להרוויח.

ייעוץ עם מומחה לתחום עסקי המזון מסייע בגיבוש חזון העסק, המטרות והיעדים, בניית SWOT מדויק  וגיבוש תוכנית עבודה מפורטת, היועץ מסייע בגיבוש התקציב והתאמתו ליכולות, לענף ולמציאות ומלווה בבניית תהליכי העבודה, הנהלים, מצבת כח אדם ועד לנושאי שיווק ופרסום. בעל העסק מקבל גם סיוע בגיבוש התפריט בהתאם לאופי המסעדה, הקונספט שלה, מחירי השוק וכמובן בהתאם לעץ המוצר ועלויות חומרי הגלם

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

בשורה התחתונה

תמונת וי בצבע צהוב זהב

ייעוץ קולינרי על מנת שהקונספט ייבנה נכון, ייראה נכון והעסק יתופעל בצורה מקצועית ויניב את הרווחים הראויים כמו שצריך להיות בענף המסעדנות

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:
יועץ קולינריה למסעדות - שולמן אסטרטגיה ומנה שטרום
שולמן אסטרטגיה - יועץ קולינרי למסעדת SE-TU בראשון לציון 2021
שולמן אסטרטגיה - יועץ קולינרי למסעדות ובתי קפה
שולמן אסטרטגיה - יועצים קולינרים למסעדות
שולמן אסטרטגיה.

ההבדל בין מסעדה מדשדשת למסעדה מצליחה ומרוויחה!

לקוחות מספרים:

אריק שולמן נכנס לחיי לפניי 10 חודשים. אני יכול להגיד בלב שלם שיש לו חלק ענק בשינויים החיוביים הרבים שעברתי הן מבחינה אישית והן מבחינה מקצועית. היום ראייתי המקצועית לגביי עולם המסעדנות וניהול עסק השתנתה והפכה לאסטרטגית ,חכמה ושונה מהדרך הקונבנציונלית בה הרבה העוסקים בתחום המסעדנות הולכים ונופלים. אריק שולמן הוא שילוב של אסטרטגיה ,ייעוץ וחוכמה עסקית ייחודית הנובעת משנים בתחום המסעדנות והאסטרטגיה. לצד זה אריק הוא איש ערכי ביותר, נאמן לדרך האמת והיושר , ותקשורתי מאוד בגובה העיניים, מה שמאוד קשה למצוא בימים אלו. אני ממליץ בכל לשון של המלצה.
אייקון של מסעדת בנץ ברדרס - המבורגריה - פלורנטין
מתן בזילר
בנץ
התהליך שעברתי עם ובעזרת אריק היה מאתגר, מרתק ומעורר. מפגישה לפגישה הצלחתי לראות ולהבין על עצמי ועל צורות הניהול העסקי שלי דברים בבהירות. הצלחתי להבין את התכונות החזקות שלי ומהם הערכים החשובים לי בחיים ואיך להשתמש בהבנה זאת לקידום הברנרד. אני רוצה להודות לאריק על תהליך מרומם וממקד, ובעיקר תהליך "משנה חיים"
אייקון של מסעדת ברנרד - סנדוויצ'ים ובירה
מיכאל עין שי
ברנרד
אריק חכם אמר, הנסיון הוא פנס שאינו מאיר אלה את הדרך שכבר עברנו. תודה שהארת לי את הדרך עם נסיונך העצום, יושרך ויכולת האבחנה שלך בפרטים הקטנים של החיים.
אייקון של רשת מסעדות נאפיס
זאב רחמני
רשת נאפיס
בין לקוחותינו
לוגו של פיצריית SE-TU מראשון לציון מקהל לקוחותינו
לוגו של פיצריית ג'ה-ג'ה בראשון לציון מקהל לקוחותינו
לוגו של נגיסה - מסעדה אסיאתית בנתניה מקהל לקוחותינו
לוגו של פליישמן מקהל לקוחותינו
לוגו של פיצה פרלה באשדוד מקהל לקוחותינו
לוגו של בית קפה קרמה ברמת השרון מקהל לקוחותינו
לוגו של טרי בראסרי מקהל לקוחותינו
אייקון של רשת המסעדות POWPOW
אייקון של רשת המסעדות KAMPAI
אייקון של מסעדת קיבוץ על החוף
אייקון של בית קפה פאזל - ים, אוכל ואהבה
לוגו של בריגדריה - בוטיק מתוקים ברזילאי מקהל לקוחותינו
אייקון של מסעדת סורנטו - איטלקית - חלבית - דגים
אייקון של רשת מסעדות נאפיס
אייקון של בר LA ROSA
אייקון של מסעדת הלבנטיני - מסעדת שוארמה ושיפודים
אייקון של הכפר הקסום
אייקון של DIRECTION COLLEGE
אייקון של מסעדת ברנרד - סנדוויצ'ים ובירה
אייקון של רשת ביסקוטי - בית יוצר טעמים - כשר חלבי
אייקון של רשת המסעדות קפה קפה
אייקון של CAMPANIA
אייקון של מסעדת OTTO - ראשון לציון
אייקון של מסעדת OPRIEL - בשר איכותי בהכנה אישית
פרטי יצירת קשר