יועץ קולינרי

שולמן אסטרטגיה.

יועץ קולינרי למסעדות

משדרגים את התפריט והטעם

עסקי מזון ומסעדנות הם עסקים חמקמקים, התנודות בהן גבוהות ולעיתים ישנם משברים שמטביעים את כל הספינה ולא רק כאשר מדובר על משבר עולמי כמו הקורונה. מסעדה, בר או אפילו פוד טראק הם בדרך כלל הגשמה של חלום, אנשים לא קמים בוקר אחד ואומרים אני רוצה להיות מסעדן, בעל דוכן או בעל קייטרינג, זה נובע ממקום הרבה יותר רגשי שלעיתים מטשטש את המחשבות הפרקטיות.

כנסו לראות מה הלקוחות מספרים על הדרך שעברו איתנו
אז במה אנחנו מטפלים?
אנחנו בוחנים את כל העסק 360°!

אסטרטגיה ובניית תכנית עסקית

תוכנית עבודה לביצוע

תמחור

הון אנושי, עובדים וספקים

שיווק ומכירות

שדרוג תהליכי עבודה

כל מה שצריך להביא את המסעדה שלך לצמיחה!

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה וימינה

יש חלום ורצים להגשים אותו, בלי לבדוק, ללא קבלת עזרה מיועץ קולינרי, ובעיקר בלי לחשוב קדימה.

בעסקים האלה צריך לחשוב כמה שנים קדימה טרם ההקמה.  פעמים רבות מדובר על בשלנים איכותיים, שפים מצוינים וחבר'ה עם מעוף ויצירתיות אך, החלום מעוות את המציאות והם מוצאים עצמם נותנים גז בניוטרל ונשארים חסרי משאבים וכוחות.

מיותר לציין כי הצהרות כגון "כולם יבואו לאכול אצלי", "חברים שלי ידאגו שהמקום יהיה מלא", "כמה כבר קשה לנהל מסעדה, ניהלתי סניף של פאסט פוד" אין להם מקום בלקסיקון היזמי באופן כללי ובעסקי המזון בפרט. אך יחד עם זאת יש להגיע עם אמונה גדולה בדרך, חזון קולינרי ותשוקה למטבח.

ייעוץ קולינרי תכלס

מעבר לכישורים ולאמונה, חשוב לקבל עזרה מיועץ קולינרי מקצועי. שף הוא לא בהכרח מנהל. זה שהוא מנהל ביד רמה את המטבח והסרוויס לא עושה אותו מנהל עסקי ופיננסי ופעמים רבות זאת נקודת התורפה שלו ושל העסק. כך שהכוונה היא לא ייעוץ בכל מה שקשור למנות ולאוכל אלא למהות של הביזנס, ניתוח אסטרטגי, בנייה של תוכנית עסקית ממוקדת בשילוב עם תוכנית עבודה יעילה ואפקטיבית.

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה ושמאלה

הליווי עם יועץ קולינרי

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה וימינה

כאשר מתחילים תהליך של ליווי עם יועץ קולינרי חשוב להבין כי מתמקדים בתכלס, דהיינו בבחינת התחרות בענף, כדאיות כלכלית ועסקית, בניית תשתית והכשרה ניהולית, סוגיות של מחיר ותמחור, ההבנה שלכל פריט ומוצר יש מחיר ואם יש יותר מידי מנות פיצוי זה פוגע ברמה הכלכלית וצריך להגיע לשורש הבעיה, ההבנה שכל זית במנה יש לו מחיר ואי אפשר לתת ללא גבולות ולצפות להרוויח.

היועץ המומחה לתחום עסקי המזון מסייע בגיבוש חזון העסק, המטרות והיעדים, בניית SWOT מדויק  וגיבוש תוכנית עבודה מפורטת, היועץ מסייע בגיבוש התקציב והתאמתו ליכולות, לענף ולמציאות ומלווה בבניית תהליכי העבודה, הנהלים, מצבת כח אדם ועד לנושאי שיווק ופרסום. בעל העסק מקבל גם סיוע בגיבוש התפריט בהתאם לאופי המסעדה, הקונספט שלה, מחירי השוק וכמובן בהתאם לעץ המוצר ועלויות חומרי הגלם

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

בשורה התחתונה

תמונת וי בצבע צהוב זהב

מומלץ מאוד לא לוותר על יעוץ קולינרי על מנת שהעסק יבנה נכון, יתופעל בצורה מקצועית ויצליח להניב רווחים נאים בענף המאתגר והתזזיתי הזה. 

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:
שולמן אסטרטגיה.

ההבדל בין מסעדה מדשדשת למסעדה מצליחה ומרוויחה!

לקוחות מספרים:

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לורם איפסום דולור סיט אמט, גולר מונפרר סוברט לורם שבצק יהול, לכנוץ בעריר גק ליץ, ושבעגט ליבם סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף
ישראל ישראלי
קפה קפה
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לורם איפסום דולור סיט אמט, גולר מונפרר סוברט לורם שבצק יהול, לכנוץ בעריר גק ליץ, ושבעגט ליבם סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף
ישראל ישראלי
קמפאי
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לורם איפסום דולור סיט אמט, גולר מונפרר סוברט לורם שבצק יהול, לכנוץ בעריר גק ליץ, ושבעגט ליבם סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף
ישראל ישראלי
קקאו
בין לקוחותינו
פרטי יצירת קשר
  • 072-395-0750
  • arik@shulman-strategy.co.il