פתיחת מסעדה

שולמן אסטרטגיה.

ייעוץ לפתיחת מסעדה

לעשות את זה נכון מההתחלה

פתיחת מסעדות אינה דבר של מה בכך, מדובר על הקמה של אופרציה מורכבת שיש לעשותה בצורה נכונה, איכותית ומקצועית. הענף תובעני וטובעני, חשוב מאוד להקפיד על התנהלות נכונה עוד משלב החזון.

בנייה נכונה של תוכנית עסקית ספציפית עבור פתיחת של מסעדה, התאמה מדויקת של האסטרטגיה לענף ולתחום, בחינת התחרות והמתחרים, הערכת ההיתכנות העסקית והקולינרית, כל אלה חשובים עוד לפני שעושים את הצעד הראשון.

כנסו לראות מה הלקוחות מספרים על הדרך שעברו איתנו
אז במה אנחנו מטפלים?
אנחנו בוחנים את כל העסק 360°!

אסטרטגיה ובניית תכנית עסקית

תוכנית עבודה לביצוע

תמחור

הון אנושי, עובדים וספקים

שיווק ומכירות

שדרוג תהליכי עבודה

כל מה שצריך לפתיחת מסעדה בדרך הכי נכונה!

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה וימינה

קשה מאוד, עד בלתי אפשרי לבנות לבד מסעדה, יש חשיבות עצומה בליווי מקצועי של יועץ קולינרי המתמחה בענף, מכיר את המטריה על בוריה, יודע מה דרוש מבחינת משאבים חומריי ורגשיים, יודע היכן הקשיים והחסמים. אדם אשר חי את השטח, יודע מה נדרש עבור פתיחת מסעדה איכותית שתשרוד לאורך שנים.

מאחר שלא מדובר בפתיחה והשקה של עסק רגיל, צריך הרבה אורך רוח, סבלנות ובעיקר עבודה לפי אבני דרך מוגדרות וברורות, יעדים קצובים שמקפידים לא לעבור קדימה לפני שנבנו או הושגו.

הליכה בתוואי הנתון בליווי מקצועי יבטיחו הגעה לשלב האחרון של הרצת המסעדה והשקתה המוצלחת.

פתיחת מסעדה - אבני הדרך

אסטרטגיה ותוכנית עסקית

חזון, יעדים ומטרות, ניתוח ברמת מאקרו ומיקרו ובחינת היתכנות אמיתית של כל הפרמטרים הנדרשים על מנת להקים ולתפעל עסק מזון בישראל.

כל מה שנדרש לעסק על מנת להניח לו יסודות יציבים לטווח ארוך, התוכנית היא "הסיפור" של העסק בהווה עם צפי לעתיד.

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה ושמאלה

תוכנית פיננסית

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה וימינה

הקמת ופתיחת מסעדה זה עסק יקר, מאוד יקר. חייבים להשקיע משאבים רבים ומומלץ לא לסכן את כל ההון הפרטי. איך עושים זאת נכון? תוכנית מימון מסודרת ומקצועית הבוחנת אפשרויות וחלופות, גיוס אשראי ועוד.

בנוסף לעלות הקמה והוצאה ראשונית גבוהה גבוהה, עסקי המזון מאתגרים מאוד ברמה הרווחיות. על מנת לא רק לשרוד אלא גם להרוויח ולחיות מהמסעדה, חשוב מאוד לבנות תוכנית פיננסית מדויקת הצופה פני עתיד. תוכנית שבוחנת את כל ההוצאות כולן, קבועות, משתנות, הוצאות מימון, הוצאות שיווק, ניהול וכו' מולה לשים את ההכנסות הנדרשות על מנת לבחון כדאיות וב on going –  גם רווחיות.

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תוכנית שיווקית

כל עסק, על אחת כמה וכמה בתחום עסקי המזון האקטיבי והדינמי, חייב לשווק עצמו בפלטפורמות המתאימות. תוכנית שיווק ראשית בוחנת ומנתחת את הענף והתחרות ברמה הרחבה ואז יורדת לרזולוציות של to do list ברמה השיווקית והפרסומית. כאן נכנס כל עולם המיתוג, הניראות והקריאייטיב של המסעדה. ניימינג ברנדינג ושאר ירקות.

בתוכנית השיווק בונים גם את הליין התחרותי, בוחנים מי הלקוחות ואיך להגיע אליהם, באילו פלטפורמות לפרסם, איך להתנהל ברשתות החברתיות, האם להתחבר לאתרי Food למיניהם, שיתופי פעולה ועוד

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה ושמאלה

עובדים

תמונת וי בצבע צהוב זהב

כמו בכל עסק, גם במסעדה ואולי אפילו יותר מבכל מקום, ההון האנושי, הוא קריטי. לכן הגיוס חייב להיות מוקפד, התנאים חייבים להיות מוגדרים וברורים, יש להעניק לצוות הכשרות וכלים לבצע את העבודה מצורה המיטבית

תכנון קולינרי

בסופו של דבר, מסעדה מוכרת חוויה קולינרית. על מנת לספק את אותה חוויה יש לבנות תפריט איכותי, מדויק ומזמין. תפריט שמצד אחד יספק את הסיפור של המסעדה וידייק בטעמים ובקונספט ומהצד העסקי יהיה תחרותי ורווחי

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

שולמן אסטרטגיה.

ההבדל בין לפתוח מסעדה על צד שמאל או ברגל ימין!

לקוחות מספרים:
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לורם איפסום דולור סיט אמט, גולר מונפרר סוברט לורם שבצק יהול, לכנוץ בעריר גק ליץ, ושבעגט ליבם סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף
ישראל ישראלי
קפה קפה
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לורם איפסום דולור סיט אמט, גולר מונפרר סוברט לורם שבצק יהול, לכנוץ בעריר גק ליץ, ושבעגט ליבם סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף
ישראל ישראלי
קמפאי
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לורם איפסום דולור סיט אמט, גולר מונפרר סוברט לורם שבצק יהול, לכנוץ בעריר גק ליץ, ושבעגט ליבם סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף
ישראל ישראלי
קקאו
בין לקוחותינו
פרטי יצירת קשר
  • 054-719-3355
  • arik@shulman-strategy.co.il