הקמת מסעדה

שולמן אסטרטגיה.

השלבים בהקמת מסעדה

שכל כך חשוב שתכירו

חולמים על הקמת מסעדה? אל תתנו לחלום להתפוצץ לכם בפנים! הדרך הנכונה להקמת מסעדה, בית קפה או בר עוברת דרך יעוץ מקצועי. העולם הקולינרי תובעני וטובעני ועלול להשאיר את היזמים אובדי עצות ומתוסכלים והכי מסוכן, חסרי כל.

על מנת לעמוד בצורה איתנה בפני פרויקט של הקמת מסעדה חשוב מאוד לא לדלג על השלבים הבסיסיים של, תכנון ואסטרטגיה, תוכנית עסקית, תוכנית פיננסית והקצאת משאבים, תוכנית שיווקית ופרסומית, תוכנית תפעולית וכד'. כל אלה הם הבסיס להיתכנות העתידית ולסיכוי שיש למסעדה או לעסק מזון אחר לעמוד בכבוד בתהליכים המאתגרים.

כנסו לראות מה הלקוחות מספרים על הדרך שעברו איתנו
אז במה אנחנו מטפלים?
אנחנו בוחנים את כל העסק 360°!

אסטרטגיה שיווקית ובניית תכנית עסקית

אופטימיזציה של תפריט המסעדה בהתאמה לקהל היעד ולקונספט‏

שיפור רווחיות והורדת עלויות‏ FC, LC

הכשרת מנהלים לרמת שירות‎,‎ חווית לקוח, מכירות ואירוח

שיווק חכם בדיגיטל ייעודי למסעדות

הטמעת תהליכי ניהול להתייעלות ואפקטיביות‏

כל מה שחשוב כשרוצים להקים מסעדה!

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה וימינה

חשוב מאוד להבין, כבר בשלבים הראשונים שלא את הכל ניתן לעשות לבד. כאשר מדובר על הקמת מסעדה מומלץ שיהיה בתמונה איש מקצוע מהתחום, מה שמכונה יועץ עסקי שמתמחה בעולם המסעדנות. התרומה שלו תהיה עצומה ובמיוחד תציל את היזמים מנפילה.

יועץ למסעדנים משלב בין עולמות המזון ובין עולם העסקים והוא מי שאמור להתוות את תוכניות הפעולה, לייצר את הקשרים ולתפעל את האופרציה בחודשים הראשונים.

הקמת מסעדה אינו דבר של זבנג וגמרנו, זה לא כמו כל העסקים שניתן תוך חודש חודשיים להתחיל ולרוץ.

הקמת מסעדה דורשת הרבה יותר תכנון, ראייה רחבה, היכרות עם השוק. הקמת עסקי מזון דורשת גיוס משאבים פיננסיים לטווח ארוך, לארגן את כל ההיתרים והאישורים, לבנות נכון את המטבח, את הצוות, את המסעדה וכל מה שבדרך.

ואילו השלבים שכדאי לקחת בחשבון כשרוצים להקים מסעדה

  • אסטרטגיה עסקית ובדיקת היתכנות
  • תכנון עסקי ותוכנית עבודה
  • איתור לוקיישן מתאים
  • גיוס משאבים ומימון משלים להון האישי
  • בנייה של תוכנית פיננסים מדוקדקת
  • בניית קונספט ותפריט
  • שיפוץ, עיצוב והתאמת המיקום לצרכים
  • קבלת כל ההיתרים מהעיריה והרשויות האחרות
  • רכישת ציוד למסעדה ואבזור המטבח
  • יצירת תפריט ותמחור נכון
  • איתור ספקים וסגירת חוזים
  • גיוס והכשרה של כח אדם איכותי ומקצועי
  • גיבוש נהלי עבודה
  • בניית תוכנית שיווק ופרסום
  • פתיחה והרצה
  • ניהול פיננסי, תמחור והמחרה
  • בקרה שוטפת וטיפול בבעיות אד הוק
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

שולמן אסטרטגיה.

ההבדל בין עסק מדשדש לעסק מזון מצליח ומרוויח!

לקוחות מספרים:
אריק שולמן נכנס לחיי לפניי 10 חודשים. אני יכול להגיד בלב שלם שיש לו חלק ענק בשינויים החיוביים הרבים שעברתי הן מבחינה אישית והן מבחינה מקצועית. היום ראייתי המקצועית לגביי עולם המסעדנות וניהול עסק השתנתה והפכה לאסטרטגית ,חכמה ושונה מהדרך הקונבנציונלית בה הרבה העוסקים בתחום המסעדנות הולכים ונופלים. אריק שולמן הוא שילוב של אסטרטגיה ,ייעוץ וחוכמה עסקית ייחודית הנובעת משנים בתחום המסעדנות והאסטרטגיה. לצד זה אריק הוא איש ערכי ביותר, נאמן לדרך האמת והיושר , ותקשורתי מאוד בגובה העיניים, מה שמאוד קשה למצוא בימים אלו. אני ממליץ בכל לשון של המלצה.
מתן בזילר
בנץ
התהליך שעברתי עם ובעזרת אריק היה מאתגר, מרתק ומעורר. מפגישה לפגישה הצלחתי לראות ולהבין על עצמי ועל צורות הניהול העסקי שלי דברים בבהירות. הצלחתי להבין את התכונות החזקות שלי ומהם הערכים החשובים לי בחיים ואיך להשתמש בהבנה זאת לקידום הברנרד. אני רוצה להודות לאריק על תהליך מרומם וממקד, ובעיקר תהליך "משנה חיים"
מיכאל עין שי
ברנרד
אריק חכם אמר, הנסיון הוא פנס שאינו מאיר אלה את הדרך שכבר עברנו. תודה שהארת לי את הדרך עם נסיונך העצום, יושרך ויכולת האבחנה שלך בפרטים הקטנים של החיים.
זאב רחמני
רשת נאפיס
בין לקוחותינו
פרטי יצירת קשר
  • 072-395-0750
  • arik@shulman-strategy.co.il