הקמת מסעדה

שולמן אסטרטגיה.
בכמה מילים עלינו
שולמן אסטרטגיה

שמי אריק שולמן, לאחר קריירה של 27 שנים כבעלים של ברים, בתי קפה ומסעדות הקמתי את שולמן אסטרטגיה – המתמחה בייעוץ עסקי בעולם המסעדנות.

אנו עובדים רק עם עסקים בתחום המזון, כי זו המומחיות שלנו, בתי קפה, מסעדות ועוד, מעניקים ייעוץ עסקי ומובילים את העסק לצמיחה והגדלת הרווחיות.

הניסיון העצום שצברנו במהלך השנים בתחום, הוא זה שמאפשר לנו לנווט כל עסק בתחום המזון למקום בטוח, למקום של צמיחה. להצלחות.

בעזרת הניסיון שצברנו אנחנו יודעים לזהות את המצב הנוכחי של העסק, להבין היכן החזקות, לזהות את החולשות ולהוביל אל הצעדים הנחוצים על מנת להגיע לצמיחה מהירה ושיפור הרווחיות בשורה התחתונה.

אנחנו מלמדים בעלי עסקים איך להחזיר את החיוך לפנים, וזה קורה כשהעסק מתחיל לצמוח ולפרוח.

אם אתה אוהב את מה שאתה עושה ומאמין שיכול להיות טוב יותר, אשמח שניפגש ונראה איך אנחנו מביאים את העסק לצמיחה ומשפרים את השורה התחתונה.

אריק.

שולמן אסטרטגיה בתהליך ייעוץ עם הבעלים של מסעדת BENZ BROTHERS

הקמת מסעדה -השלבים החשובים

שכל כך חשוב שתכירו

חולמים על הקמת מסעדה? אל תתנו לחלום להתפוצץ לכם בפנים! הדרך הנכונה להקמת מסעדה, בית קפה או בר עוברת דרך יעוץ מקצועי. העולם הקולינרי תובעני וטובעני ועלול להשאיר את היזמים אובדי עצות ומתוסכלים והכי מסוכן, חסרי כל.

על מנת לעמוד בצורה איתנה בפני פרויקט של הקמת מסעדה חשוב מאוד לא לדלג על השלבים הבסיסיים של, תכנון ואסטרטגיה, תוכנית עסקית, תוכנית פיננסית והקצאת משאבים, תוכנית שיווקית ופרסומית, תוכנית תפעולית וכד'. כל אלה הם הבסיס להיתכנות העתידית ולסיכוי שיש למסעדה או לעסק מזון אחר לעמוד בכבוד בתהליכים המאתגרים.

כנסו לראות מה הלקוחות מספרים על הדרך שעברו איתנו
נגן וידאו
נגן וידאו
אז במה אנחנו מטפלים?
אנחנו בוחנים את כל העסק 360°!

אסטרטגיה שיווקית ובניית תכנית עסקית

אופטימיזציה של תפריט המסעדה בהתאמה לקהל היעד ולקונספט‏

שיפור רווחיות והורדת עלויות‏ FC, LC

הכשרת מנהלים לרמת שירות‎,‎ חווית לקוח, מכירות ואירוח

שיווק חכם בדיגיטל ייעודי למסעדות

הטמעת תהליכי ניהול להתייעלות ואפקטיביות‏

כל מה שחשוב כשרוצים להקים מסעדה!

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה וימינה

חשוב מאוד להבין, כבר בשלבים הראשונים שלא את הכל ניתן לעשות לבד. כאשר מדובר על הקמת מסעדה מומלץ שיהיה בתמונה איש מקצוע מהתחום, מה שמכונה יועץ עסקי שמתמחה בעולם המסעדנות. התרומה שלו תהיה עצומה ובמיוחד תציל את היזמים מנפילה.

יועץ למסעדנים משלב בין עולמות המזון ובין עולם העסקים והוא מי שאמור להתוות את תוכניות הפעולה, לייצר את הקשרים ולתפעל את האופרציה בחודשים הראשונים.

הקמת מסעדה אינו דבר של זבנג וגמרנו, זה לא כמו כל העסקים שניתן תוך חודש חודשיים להתחיל ולרוץ.

הקמת מסעדה דורשת הרבה יותר תכנון, ראייה רחבה, היכרות עם השוק. הקמת עסקי מזון דורשת גיוס משאבים פיננסיים לטווח ארוך, לארגן את כל ההיתרים והאישורים, לבנות נכון את המטבח, את הצוות, את המסעדה וכל מה שבדרך.

ואילו השלבים שכדאי לקחת בחשבון כשרוצים להקים מסעדה

  • אסטרטגיה עסקית ובדיקת היתכנות
  • תכנון עסקי ותוכנית עבודה
  • כשמדובר על פתיחת מסעדה – איתור לוקיישן מתאים
  • גיוס משאבים ומימון משלים להון האישי
  • בנייה של תוכנית פיננסים מדוקדקת
  • בניית קונספט ותפריט
  • שיפוץ, עיצוב והתאמת המיקום לצרכים
  • קבלת כל ההיתרים מהעיריה והרשויות האחרות
  • רכישת ציוד למסעדה ואבזור המטבח
  • יצירת תפריט ותמחור נכון
  • איתור ספקים וסגירת חוזים
  • גיוס והכשרה של כח אדם איכותי ומקצועי
  • גיבוש נהלי עבודה
  • בניית תוכנית שיווק ופרסום
  • פתיחה והרצה
  • ניהול פיננסי, תמחור והמחרה
  • בקרה שוטפת וטיפול בבעיות אד הוק
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

שולמן אסטרטגיה.

ההבדל בין עסק מדשדש לעסק מזון מצליח ומרוויח!

לקוחות מספרים:
אריק שולמן נכנס לחיי לפניי 10 חודשים. אני יכול להגיד בלב שלם שיש לו חלק ענק בשינויים החיוביים הרבים שעברתי הן מבחינה אישית והן מבחינה מקצועית. היום ראייתי המקצועית לגביי עולם המסעדנות וניהול עסק השתנתה והפכה לאסטרטגית ,חכמה ושונה מהדרך הקונבנציונלית בה הרבה העוסקים בתחום המסעדנות הולכים ונופלים. אריק שולמן הוא שילוב של אסטרטגיה ,ייעוץ וחוכמה עסקית ייחודית הנובעת משנים בתחום המסעדנות והאסטרטגיה. לצד זה אריק הוא איש ערכי ביותר, נאמן לדרך האמת והיושר , ותקשורתי מאוד בגובה העיניים, מה שמאוד קשה למצוא בימים אלו. אני ממליץ בכל לשון של המלצה.
אייקון של מסעדת בנץ ברדרס - המבורגריה - פלורנטין
מתן בזילר
בנץ
התהליך שעברתי עם ובעזרת אריק היה מאתגר, מרתק ומעורר. מפגישה לפגישה הצלחתי לראות ולהבין על עצמי ועל צורות הניהול העסקי שלי דברים בבהירות. הצלחתי להבין את התכונות החזקות שלי ומהם הערכים החשובים לי בחיים ואיך להשתמש בהבנה זאת לקידום הברנרד. אני רוצה להודות לאריק על תהליך מרומם וממקד, ובעיקר תהליך "משנה חיים"
אייקון של מסעדת ברנרד - סנדוויצ'ים ובירה
מיכאל עין שי
ברנרד
אריק חכם אמר, הנסיון הוא פנס שאינו מאיר אלה את הדרך שכבר עברנו. תודה שהארת לי את הדרך עם נסיונך העצום, יושרך ויכולת האבחנה שלך בפרטים הקטנים של החיים.
אייקון של רשת מסעדות נאפיס
זאב רחמני
רשת נאפיס
בין לקוחותינו
לוגו של פיצריית SE-TU מראשון לציון מקהל לקוחותינו
לוגו של פיצריית ג'ה-ג'ה בראשון לציון מקהל לקוחותינו
לוגו של נגיסה - מסעדה אסיאתית בנתניה מקהל לקוחותינו
לוגו של פליישמן מקהל לקוחותינו
לוגו של פיצה פרלה באשדוד מקהל לקוחותינו
לוגו של בית קפה קרמה ברמת השרון מקהל לקוחותינו
לוגו של טרי בראסרי מקהל לקוחותינו
אייקון של רשת המסעדות POWPOW
אייקון של רשת המסעדות KAMPAI
אייקון של מסעדת קיבוץ על החוף
אייקון של בית קפה פאזל - ים, אוכל ואהבה
לוגו של בריגדריה - בוטיק מתוקים ברזילאי מקהל לקוחותינו
אייקון של מסעדת סורנטו - איטלקית - חלבית - דגים
אייקון של רשת מסעדות נאפיס
אייקון של בר LA ROSA
אייקון של מסעדת הלבנטיני - מסעדת שוארמה ושיפודים
אייקון של הכפר הקסום
אייקון של DIRECTION COLLEGE
אייקון של מסעדת ברנרד - סנדוויצ'ים ובירה
אייקון של רשת ביסקוטי - בית יוצר טעמים - כשר חלבי
אייקון של רשת המסעדות קפה קפה
אייקון של CAMPANIA
אייקון של מסעדת OTTO - ראשון לציון
אייקון של מסעדת OPRIEL - בשר איכותי בהכנה אישית
פרטי יצירת קשר