ציוד מטבח למסעדות
ציוד מטבח למסעדות זה ציוד ייעודי מקצועי שנועד לשימוש "כבד" במסעדות ובתי קפה. את רכישת הציוד חשוב לבצע רק לאחר שהקונספט תפור באופן מושלם והתפריט הראשוני והבסיסי סגור ומגובש.
שולמן אסטרטגיה, מעל 25 שנים של ניסיון שעושים את ההבדל, ייעוץ עסקי למסעדנים בלבד.
שמי אריק שולמן, לאחר קריירה של 27 שנים כבעלים של ברים, בתי קפה ומסעדות הקמתי את שולמן אסטרטגיה – המתמחה בייעוץ עסקי בעולם המסעדנות.
אנו עובדים רק עם עסקים בתחום המזון, כי זו המומחיות שלנו, בתי קפה, מסעדות ועוד, מעניקים ייעוץ עסקי ומובילים את העסק לצמיחה והגדלת הרווחיות.
הניסיון העצום שצברנו במהלך השנים בתחום, הוא זה שמאפשר לנו לנווט כל עסק בתחום המזון למקום בטוח, למקום של צמיחה. להצלחות.
בעזרת הניסיון שצברנו אנחנו יודעים לזהות את המצב הנוכחי של העסק, להבין היכן החזקות, לזהות את החולשות ולהוביל אל הצעדים הנחוצים על מנת להגיע לצמיחה מהירה ושיפור הרווחיות בשורה התחתונה.
אנחנו מלמדים בעלי עסקים איך להחזיר את החיוך לפנים, וזה קורה כשהעסק מתחיל לצמוח ולפרוח.
אם אתה אוהב את מה שאתה עושה ומאמין שיכול להיות טוב יותר, אשמח שניפגש ונראה איך אנחנו מביאים את העסק לצמיחה ומשפרים את השורה התחתונה.
אריק.
הדגשים ברכישת ציוד מטבח למסעדות
אחד האלמנטים המרכזיים והמשמעותיים בהקמה של עסקי מזון, זה בנייה של המטבח ורכישה מסודרת ויעילה של כל מה שמכונה ציוד מטבח למסעדות. חשוב מאוד שהמטבח יהיה מאובזר בציוד הנכון, במכשור ובמגוון הכלים הנדרשים.
אסטרטגיה ובניית תכנית עסקית
תוכנית עבודה לביצוע
תמחור
הון אנושי, עובדים וספקים
שיווק ומכירות
שדרוג תהליכי עבודה
על מה חשוב לשים דגש ברכישת ציוד מטבח למסעדות?
התאמת הציוד לקונספט ולאופי המסעדה
ענף המסעדנות שופע שלל מכונות, מכשירים ואקססוריז מגוונים, אלמנטים שלא כולם בהכרח מתאימים לעסק הנתון. חשוב מאוד לעשות רשימות של כל הציוד הנדרש, זאת במקביל לתכנון מדוקדק ומקצועי של המטבח והתפריט, באמצעות ליווי של יועץ קולינרי מקצועי. את רכישת הציוד חשוב לבצע רק לאחר שהקונספט תפור באופן מושלם והתפריט הראשוני והבסיסי סגור ומגובש.
כאמור המכשור והציוד הנדרש להקמת עסקי המזון, מגוון ומונה גם את אבזור המטבח, הבר, חלל המסעדה על שלל אביזריו, כלי בישול, כלי הגשה, כלי אוכל ועוד. על מנת לא ללכת לאיבוד ולרכוש את מה שחשוב, מומלץ לעבוד עם רשימות מסודרות ובליווי מקצועי של יועץ מקצועי המכיר את הצרכים ויודע להתאים את כל הציוד הנדרש. יועץ קולינרי מומחה ידע לראות מעבר לצרכים הבסיסיים שהם obvious לעסקי המזון ולהוסיף את הציוד שמעטים היו חושבים עליו, אם בכלל.
מומלץ לרכוש מכשור איכותי של מותג מוכר ולא ציוד מטבח למסעדות של מותג חדש ללא מוניטין. מותג מוביל יבטיח, תמיכה מקצועית, הדרכות שוטפות, שירות תיקונים מקצועי ועוד. כל זה מעניק שקט נפשי ליזמים שגם כך עומדים בפני אתגרים לא פשוטים. ציוד איכותי מחזיק לאורך שנים וסביר להניח שיחסוך משאבים בטווח הארוך. בשל האיכות המצוינת של מותגים רבים, ניתן לרכוש מכשור יד 2 שמתפקד ממש כחדש.
בבנייה של מטבח אחד הערכים החשובים ביותר הוא שמירה על בטיחות העובדים. מדובר על סביבת עבודה מאתגרת ובעלת סיכונים, אש גלויה, נקודות חשמל ליד מים, גז, חום גדול עם מקררי ענק ומקפיאים, לחות ועוד. חשוב מאוד לשמור על בטיחות הצוותים ולרכוש מכשור ואבזור איכותי ובטיחותי.
מחיר שפוי
הקמה של עסקי מזון ובנייה של מטבחים דורשת משאבים כספיים לא מבוטלים, חשוב מאוד לשמור על מסגרת תקציב ולרכוש את מה שצריך, כמובן תוך שמירה על איכות ועל הנראות של המכשירים והכלים. חשוב מאוד לערוך סקר שוק ולבחון היטב את האפשרויות, לנסות למצוא מציאות ובעיקר להתחבר לאנשי מקצוע המבצעים יעוץ קולינרי או יעוץ עסקי למסעדות, מכירים את השוק, מבינים את הצרכים, יודעים מתי מדובר על מותרות שאין להם משמעות אמיתית ויודעים לכוון ברכישה של ציוד מטבח למסעדות ממקומות טובים במחירים משתלמים.
חשוב מאוד לבדוק גם את עלויות חלקי החילוף אשר ידרשו בהמשך הדרך וכן את עלויות הביטוח, הרחבת האחריות, עלויות שירות התיקונים וכד'
שולמן אסטרטגיה.
ההבדל בין עסק מדשדש לעסק מזון מצליח ומרוויח!
- 072-395-0750
- arik@shulman-strategy.co.il