תמונה של אריק שולמן, בעלים של שולמן אסטרטגיה - ייעוץ עסקי למסעדנים - על רקע בהיר בתבנית אפורה
אריק שולמן אסטרטגיה - יועץ מסעדות - מאמרים
תמונה של אריק שולמן, בעלים של שולמן אסטרטגיה - ייעוץ עסקי למסעדנים - על רקע בהיר בתבנית אפורה
אריק שולמן אסטרטגיה - יועץ מסעדות - מאמרים

מהם המצבים A, B, או C ולאן אנחנו מכוונים להביא את העסק בסוף התהליך?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב email
Email
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp

כשקוראים לנו, ל- "שולמן אסטרטגיה", המסעדן נמצא בדרך כלל באחד מ 2 המצבים A או B: מצב A – אין אחד שלא היה במצב הזה.

מצב "מלחמה" / "הישרדות". "לא מצליח להרים את הראש, מסתובב סביב עצמי" "נלחם כמו אריה אבל נשאר במקום" "תאמין לי, עובד כמו חמור ולא מרוויח כלום" מצב B – מצב "מאוזן" אך עדיין כל טלטול קטן יכול להטביע את הספינה.

"מרגיש שאני עובד בשביל העובדים, בשביל הספקים ומה איתי?" "לא רואה את הבית, שעות אני כאן ומי שישמע כמה אני לוקח בסוף החודש" "לא יודע, עובד עובד ולא מרגיש שהעסק מתרומם, משהו לא עובד" ויש את מצב C – לשם אנחנו מכוונים להביא את העסק בסוף התהליך.

מאמר - מהם המצבים A B או C ולאן אנחנו מכוונים להביא את העסק בסוף התהליך - שולמן אסטרטגיה
מהם המצבים A B או C ולאן אנחנו מכוונים להביא את העסק בסוף התהליך - שולמן אסטרטגיה

למצב הזה אי אפשר להגיע ישירות ממצב A ל C. הדרך לשיא עוברת ב B, חשוב להבין את זה, אבל בסוף מגיעים! שם, השורה התחתונה כבר נראית אחרת.
שם, זה כבר מתרומם ומתחילים לחשוב על סניפים נוספים. שם, כבר יש חיים. יצאנו מהעבדות.

סופ"ש מדהים ושנגיע למצב השיא.

מהם המצבים A B או C ולאן אנחנו מכוונים להביא את העסק בסוף התהליך - שולמן

תוכן עניינים

ייעוץ למסעדות - שולמן אסטרטגיה | הקמת מסעדה | ייעוץ קולינרי | פתיחת בית קפה

תמונה ראשית ליועץ למסעדות - בתמונה מנורות באור מעומעם בבר מעוצב

לייעוץ התקשרו :

או השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

מספרים אלינו - אריק שולמן

אולי יעניין אתך גם...

עקבו אחרינו

פתיחת בית קפה - בתמונת השער אורים בית קפה בעיצוב פנים בסגנון מקסיקני עם מטבח פתוח
האם המאמר עזר לך להבין את הנושא?