הקמת מסעדה
הקמת מסעדה היא למעשה השלב הכי קריטי שיקבע את הצלחתה של המסעדה. אנחנו מתמחים בליווי מסעדנים בפתיחת מסעדות (בחינת כדאיות, בחירת מיקום, קונספט, תמחור ועוד)
כי אין מקום לטעויות. מתחילים נכון כבר מההתחלה.
שמי אריק שולמן, לאחר קריירה של 27 שנים כבעלים של ברים, בתי קפה ומסעדות הקמתי את שולמן אסטרטגיה – המתמחה בייעוץ עסקי בעולם המסעדנות.
אנו עובדים רק עם עסקים בתחום המזון, כי זו המומחיות שלנו, בתי קפה, מסעדות ועוד, מעניקים ייעוץ עסקי ומובילים את העסק לצמיחה והגדלת הרווחיות.
הניסיון העצום שצברנו במהלך השנים בתחום, הוא זה שמאפשר לנו לנווט כל עסק בתחום המזון למקום בטוח, למקום של צמיחה. להצלחות.
בעזרת הניסיון שצברנו אנחנו יודעים לזהות את המצב הנוכחי של העסק, להבין היכן החזקות, לזהות את החולשות ולהוביל אל הצעדים הנחוצים על מנת להגיע לצמיחה מהירה ושיפור הרווחיות בשורה התחתונה.
אנחנו מלמדים בעלי עסקים איך להחזיר את החיוך לפנים, וזה קורה כשהעסק מתחיל לצמוח ולפרוח.
אם אתה אוהב את מה שאתה עושה ומאמין שיכול להיות טוב יותר, אשמח שניפגש ונראה איך אנחנו מביאים את העסק לצמיחה ומשפרים את השורה התחתונה.
אריק.
הקמת מסעדה -השלבים החשובים
חולמים על הקמת מסעדה? אל תתנו לחלום להתפוצץ לכם בפנים! הדרך הנכונה להקמת מסעדה, בית קפה או בר עוברת דרך יעוץ מקצועי. העולם הקולינרי תובעני וטובעני ועלול להשאיר את היזמים אובדי עצות ומתוסכלים והכי מסוכן, חסרי כל.
על מנת לעמוד בצורה איתנה בפני פרויקט של הקמת מסעדה חשוב מאוד לא לדלג על השלבים הבסיסיים של, תכנון ואסטרטגיה, תוכנית עסקית, תוכנית פיננסית והקצאת משאבים, תוכנית שיווקית ופרסומית, תוכנית תפעולית וכד'. כל אלה הם הבסיס להיתכנות העתידית ולסיכוי שיש למסעדה או לעסק מזון אחר לעמוד בכבוד בתהליכים המאתגרים.
אסטרטגיה שיווקית ובניית תכנית עסקית
אופטימיזציה של תפריט המסעדה בהתאמה לקהל היעד ולקונספט
שיפור רווחיות והורדת עלויות FC, LC
הכשרת מנהלים לרמת שירות, חווית לקוח, מכירות ואירוח
שיווק חכם בדיגיטל ייעודי למסעדות
הטמעת תהליכי ניהול להתייעלות ואפקטיביות
כל מה שחשוב כשרוצים להקים מסעדה!
חשוב מאוד להבין, כבר בשלבים הראשונים שלא את הכל ניתן לעשות לבד. כאשר מדובר על הקמת מסעדה מומלץ שיהיה בתמונה איש מקצוע מהתחום, מה שמכונה יועץ עסקי שמתמחה בעולם המסעדנות. התרומה שלו תהיה עצומה ובמיוחד תציל את היזמים מנפילה.
יועץ למסעדנים משלב בין עולמות המזון ובין עולם העסקים והוא מי שאמור להתוות את תוכניות הפעולה, לייצר את הקשרים ולתפעל את האופרציה בחודשים הראשונים.
הקמת מסעדה אינו דבר של זבנג וגמרנו, זה לא כמו כל העסקים שניתן תוך חודש חודשיים להתחיל ולרוץ.
הקמת מסעדה דורשת הרבה יותר תכנון, ראייה רחבה, היכרות עם השוק. הקמת עסקי מזון דורשת גיוס משאבים פיננסיים לטווח ארוך, לארגן את כל ההיתרים והאישורים, לבנות נכון את המטבח, את הצוות, את המסעדה וכל מה שבדרך.
ואילו השלבים שכדאי לקחת בחשבון כשרוצים להקים מסעדה
- אסטרטגיה עסקית ובדיקת היתכנות
- תכנון עסקי ותוכנית עבודה
- כשמדובר על פתיחת מסעדה – איתור לוקיישן מתאים
- גיוס משאבים ומימון משלים להון האישי
- בנייה של תוכנית פיננסים מדוקדקת
- בניית קונספט ותפריט
- תכנון, עיצוב ושיפוץ החלל שיותאם לקונספט שנבחר ע"י מעצבים שמתמחים בעיצוב למסעדות
- קבלת כל ההיתרים מהעיריה והרשויות האחרות
- רכישת ציוד למסעדה ואבזור המטבח
- יצירת תפריט ותמחור נכון
- איתור ספקים וסגירת חוזים
- גיוס והכשרה של כח אדם איכותי ומקצועי
- גיבוש נהלי עבודה
- בניית תוכנית שיווק ופרסום
- פתיחה והרצה
- ניהול פיננסי, תמחור והמחרה
- בקרה שוטפת וטיפול בבעיות אד הוק
שולמן אסטרטגיה.
ההבדל בין עסק מדשדש לעסק מזון מצליח ומרוויח!
- 072-395-0750
- arik@shulman-strategy.co.il