יועץ למסעדות

שולמן אסטרטגיה.

תפקידו של יועץ למסעדות זה לכוון ולעזור לך לקחת את ההחלטות הנכונות. זה לסמן לך את הבורות והמכשולים שבדרך, ויש הרבה מהם. יועץ למסעדות זה מישהו לרוץ אתו ביחד להביא את המסעדה לצמיחה ורווחיות בטוחה.

בכמה מילים עלינו
שולמן אסטרטגיה

שמי אריק שולמן, לאחר קריירה של 27 שנים כבעלים של ברים, בתי קפה ומסעדות הקמתי את שולמן אסטרטגיה – המתמחה בייעוץ עסקי בעולם המסעדנות.

אנו עובדים רק עם עסקים בתחום המזון, כי זו המומחיות שלנו, בתי קפה, מסעדות ועוד, מעניקים ייעוץ עסקי ומובילים את העסק לצמיחה והגדלת הרווחיות.

הניסיון העצום שצברנו במהלך השנים בתחום, הוא זה שמאפשר לנו לנווט כל עסק בתחום המזון למקום בטוח, למקום של צמיחה. להצלחות.

בעזרת הניסיון שצברנו אנחנו יודעים לזהות את המצב הנוכחי של העסק, להבין היכן החזקות, לזהות את החולשות ולהוביל אל הצעדים הנחוצים על מנת להגיע לצמיחה מהירה ושיפור הרווחיות בשורה התחתונה.

אנחנו מלמדים בעלי עסקים איך להחזיר את החיוך לפנים, וזה קורה כשהעסק מתחיל לצמוח ולפרוח.

אם אתה אוהב את מה שאתה עושה ומאמין שיכול להיות טוב יותר, אשמח שניפגש ונראה איך אנחנו מביאים את העסק לצמיחה ומשפרים את השורה התחתונה.

אריק.

שולמן אסטרטגיה בתהליך ייעוץ עם הבעלים של מסעדת BENZ BROTHERS

יועץ מקצועי למסעדות

הדרך לצמיחה עסקית

בעולם העסקים של ימינו, התמקצעות היא ערך משמעותי. מי שמתמקצע, מדייק וממוקד קהל מטרה ותוצרים יוכל לבלוט על פני התחרות. זה נכון בכל תחום אבל בענף המזון והמסעדנות אפילו יותר. הדרך הנכונה והבטוחה בפתיחת בית קפה, הקמת מסעדה או בר והצלחת אלה לדייק את הביזנס בצורה מיטבית היא באמצעות ליווי של ייעוץ המתמחה במסעדנים (לדף הבית >>)

תחום המסעדנות תובעני מאוד ודורש משאבים עצומים גם ברמה החומרית וגם באנרגיות וברמה הרגשית. מי שחולם להקים עסק בתחום המזון מגיע עם חזון, אבל ברוב המקרים לא עם תוכנית או מושג מה הצעד הראשון.

פנייה ליועץ למסעדות זה הצעד הראשון והחכם. היועץ תפקידו לראות את התמונה הגדולה ולפרק אותה לגורמים ולאבני דרך פרקטיות בדרך להגשמת החלום עבור היזמים. מה התובנות החשובות שיועץ אמור להציף?

כנסו לראות מה הלקוחות מספרים על הדרך שעברו איתנו
נגן וידאו
נגן וידאו
אז במה אנחנו מטפלים?
אנחנו בוחנים את כל העסק 360°!

אסטרטגיה ובניית תכנית עסקית

תוכנית עבודה לביצוע

תמחור

הון אנושי, עובדים וספקים

שיווק ומכירות

שדרוג תהליכי עבודה

כל מה שצריך להביא את המסעדה שלך לצמיחה!

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה וימינה

יועץ למסעדות - ייעוץ ייעודי לתחום

הבנת השוק והענף. יזם, טבח, שף או חובב בישול החולם להיות בעל מסעדה, חייב לצאת מהבועה ולהכיר את השוק, הענף, האתגרים והסיכונים שבו. יועץ למסעדות יכול לספק את כל הנתונים ולהציג בפני היזמים נקודות מחשבה והתייחסות טרם קבלת ההחלטה האם "ללכת על זה".

הבנת המצב האישי. בדיקה האם יש את היכולות והמשאבים הפיזיים, הכלכליים והרגשיים לעמוד באתגר ההקמה, התפעול והניהול של אופרציה מורכבת כמו מסעדה. ליועץ המומחה בעולם המסעדנות יש את הניסיון לבחון את האנשים שעומדים מולו ולהציג להם את החלופות. אולי פוד טראק מתאים יותר, אולי רק דוכן בשוק אוכל וכד'. לא לכולם יש את אורך הנשימה להתחיל בפרויקט המאתגר של הקמת מסעדה.

יועץ שחי את עולם המסעדות

הבנה עסקית. ניתוח קדימה של העסק העתידי מבחינת מרכיביו השונים, השקעה נדרשת, החזרי ההשקעה, נקודות איזון, צפי הכנסות ופוטנציאל ריאלי להצלחה עסקית. היועץ מקבל את התמונה הפיננסית ומציף את הקשיים, האתגרים והמשאבים הנדרשים שנים קדימה על מנת לבנות ולתפעל נכון את המסעדה.

הבנת המהלכים הבאים. ליועץ מסעדות מומחה יש את היכולת להביט על המיזם ולבנות את המהלכים קדימה, בנייה של לו"ז ותכנית סדורה המותאמת לאנשים שעומדים מולו. הצגת המהלכים יסייעו לקבל החלטות מאתגרות אך ימנעו הפתעות.

תמונת חץ בצבע צהוב זהב בכיוון מטה ושמאלה
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:
תמונת וי בצבע צהוב זהב

בשורה התחתונה כשמדובר על יועץ למסעדות

יועץ למסעדות אשר מגיע מן התחום משלב הבנה עסקית וקולינרית גם יחד. הוא יודע ללוות בענייני תמחור, בניית תפריט ועצי מוצר, יודע לזהות טרנדים ולוודא שהמסעדה מתנהלת בצורה מאוזנת. בשורה התחתונה בדיוק מה שעסק בתחום הזה צריך בשביל להמריא !

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

שולמן אסטרטגיה.

ההבדל בין עסק מדשדש לעסק מזון מצליח ומרוויח!

לקוחות מספרים:
סיפור מדהים ומרתק שללא ספק כדאי וראוי ללמוד ממנו. אריק אתה לוחם אמיתי ואיש מקצוע למופת. היה לי הכבוד והעונג להעזר בידע והנסיון העצום שלך ויותר מכל מצאתי מישהו שבאמת מבין את הקשיים האמיתיים בחיי בעלי העסקים ומישהו שאפשר לסמוך עליו ולשתף איתו את כל הקשיים. תודה על הכל ובהצלחה בהמשך🙏 ממליץ לכל בעל עסק ליישם את התכנית של אריק ולהעזר בשירותיו המקצועיים.
אייקון של בית קפה פאזל - ים, אוכל ואהבה
אורן אוחנה
קפה פאזל
אריק היקר ברצוני להודות לך, מעומק ליבי על היעוץ והליווי לאורך השנה. הליווי היה מיקצועי, איכותי. הסבלנות האין סופית אינה מובנת מאליו. ניכרת המיקצועניות בתחום, והידע הרחב שהוביל לתוצאות טובות. ממליץ על שירותך.
אייקון של רשת המסעדות קפה קפה
אסי סעדון
קפה קפה באר שבע
שולמן , גאה בך. אני יכול לשתף ולספר שקיבלתי יעוץ והדרכה ממך לפני שנה, והתוצאות בהתאם. שיניתי את אורח החיים שלי, ההכנסה שלי עלתה בהתאם, ויש לך חלק גדול מאוד במקום שבו אני נמצא היום!! ממליץ לכולם לקחת אותך בתור יועץ עסקי !!
אייקון של PACCHETO MIO
אוהד בן עמי
פקטו מיו
בין לקוחותינו
לוגו של פיצריית SE-TU מראשון לציון מקהל לקוחותינו
לוגו של פיצריית ג'ה-ג'ה בראשון לציון מקהל לקוחותינו
לוגו של נגיסה - מסעדה אסיאתית בנתניה מקהל לקוחותינו
לוגו של פליישמן מקהל לקוחותינו
לוגו של פיצה פרלה באשדוד מקהל לקוחותינו
לוגו של בית קפה קרמה ברמת השרון מקהל לקוחותינו
לוגו של טרי בראסרי מקהל לקוחותינו
אייקון של רשת המסעדות POWPOW
אייקון של רשת המסעדות KAMPAI
אייקון של מסעדת קיבוץ על החוף
אייקון של בית קפה פאזל - ים, אוכל ואהבה
לוגו של בריגדריה - בוטיק מתוקים ברזילאי מקהל לקוחותינו
אייקון של מסעדת סורנטו - איטלקית - חלבית - דגים
אייקון של רשת מסעדות נאפיס
אייקון של בר LA ROSA
אייקון של מסעדת הלבנטיני - מסעדת שוארמה ושיפודים
אייקון של הכפר הקסום
אייקון של DIRECTION COLLEGE
אייקון של מסעדת ברנרד - סנדוויצ'ים ובירה
אייקון של רשת ביסקוטי - בית יוצר טעמים - כשר חלבי
אייקון של רשת המסעדות קפה קפה
אייקון של CAMPANIA
אייקון של מסעדת OTTO - ראשון לציון
אייקון של מסעדת OPRIEL - בשר איכותי בהכנה אישית
פרטי יצירת קשר