"אצלנו טעים"

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp

אין כמעט אדם אחד שלא נשאל את השאלה הזו ע"י יועץ עסקי כזה או אחר – "מה הבידול שלך ?"

לפעמים אנחנו נוטים לבטל את השאלה הזו בהינף יד ולומר, "נו באמת כמה כבר אפשר למחזר את השאלה הזו ? מה הייחוד שלך ? מה הבידול שלך ? איך אתה שונה מהאחרים ?"

ובכל זאת, אני רוצה לשתף אתכם ברמה האישית.

אחרי שלמדתי אסטרטגיה והפכתי ליועץ אסטרטגי, התלבטתי רבות. האם להיות עוד יועץ לכל בעלי העסקים ? או להיות יועץ אסטרטגי רק למסעדנים ?

ההתלבטות באמת לא הייתה קלה בכלל.

 היה לי ברור שאוכל לעזור ולתת ערך גם לעסקים רגילים שאינם קשורים לעולם המסעדנות.

 היה לי ברור שאם אפנה רק למסעדנים אני באותו הרגע מוותר על קהל לקוחות עצום של בעלי עסקים אחרים.

ובכל זאת, החלטתי לייעץ רק למסעדנים. כן, בחירה לא מובנת מאליה ויחד עם זאת כאן הבידול שלי. ☝️

מעבר ללימודי האסטרטגיה, ידעתי שלניסיון שלי בעולם המסעדנות יש ערך עצום שמבדל אותי לחלוטין. עבור מסעדנים אני לא עוד יועץ. אני הייתי שם לגמרי, חי ונושם את התחום, אני יודע מאיזה בורות כדאי להיזהר ולאילו כיוונים הכי נכון לכוון.

ומי כמוני יודע כמה תחום המסעדנות הוא ייחודי ומאתגר בפני עצמו, אני קורא לו אתגר המסעדנות.

ובחזרה לשאלה מה הבידול שלנו אני אסיים בשאלה 

אם אתם מרגישים שהמסעדה לא מתרוממת כמו שרציתם  אם אתם עובדים המון, המון שעות ועדיין ה floor לא מתפקד והעסק כל הזמן שואב אתכם  החלטתם לפנות ליועץ שיעזור, למי תפנו  ליועץ כללי או ליועץ אסטרטגי שמתמחה במסעדות 

וזה בדיוק העניין. כך גם לכל מסעדה צריכה להיות חותמת. זהות ייחודית.

📍זה יכול להיות בתפריט ייחודי שנותן מענה מגוון ועשיר לכל נטולי הגלוטן למשל
📍זה יכול להיות בקינוחים מיוחדים לא מהעולם הזה …. לא עוד קרם בורלה או בננה מצופה אלא סיומת באמת מנצחת!!!
📍 זה יכול להיות מנה ספציפית במיוחד שרק עליה מדברים וכל התפריט "מדבר איתה"

זה יכול להיות המון דברים, חלקם משוגעים, חלקם בועטים, חלקם נושכים. אבל באמת, עוד מסעדה רגילה שזה "רק טעים" זו כבר לא אופציה.

 

גלרייה

אולי יעניין אתך גם...

שיפור מתמיד

בסוף השבוע האחרון לקחתי את אשתי לדייט. יצאנו למסעדה, ארוחת ערב יום שישי – רק אנחנו. יום חמישי מאוחר בערב התקשרנו להזמין מקום, ענתה לי…

לא רק צמיחה- אלא צמיחה נכונה

בשנה האחרונה יצא לי לפגוש המון בעלי עסקים, הרוב מסעדנים אבל לא רק. אז נכון, כאחד שמגיע מתחום המסעדנות, עם כל מה שעברתי, ועברתי, אין…

עקבו אחרינו